logo paulavisser mobile

PAULA

VISSER

Met 20 jaar basisonderwijs in mijn achterzak, als leidinggevende en leerkracht, werk ik nu als zelfstandig begeleidingskundige. Mensen, teams en organisaties tot ontwikkeling brengen, vind ik het mooiste dat bestaat.

De tijd waarin we leven, vraagt om levenslang leren en wendbaar, flexibel en adaptief handelen. Dit vergt veel van teams en individuen.
Mijn managementervaring en kennis over leren, motiveren en veranderen neem ik mee om teams te coachen en in beweging te brengen. Ik ben hierin een integere, betrouwbare, consciëntieuze en optimistische partner, die analytisch kan denken. Om échte beweging te krijgen, stimuleer ik mensen eigenaar te zijn (en blijven) van hun eigen ontwikkeling.

Duurzame ontwikkeling

Mijn missie is mensen, teams en organisaties duurzaam in ontwikkeling te houden in hun werk.
Zo duurzaam dat de ontwikkeling doorgaat. Ook als ik er niet (meer) bij ben. Door de tijd te nemen te reflecteren op ervaringen, maken we samen een verbinding tussen denken, handelen en voelen. We onderzoeken je/jullie ervaringen. En vervolgens bedenk je, met mij als vraagbaak, vangnet én spiegel, wat je gaat doen.

Zweverig?
Zeker niet.
Aandacht bij de ervaring vraagt concentratie en lef.
Je zult erdoor geraakt kunnen en durven worden.

Naar aanleiding van het kennismakingsgesprek bepalen we samen welke werkvorm het beste past bij de inhoudelijke opdracht, het individu of het team. De duur van het traject hangt af van de persoon, de groep en de gekozen begeleidingsvorm. We zorgen samen voor een begeleidingspakket op maat.

Werkwijze?

Mijn begeleiding baseer ik op de afspraken en competenties van de Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching. (LVSC)

Stuur mij een bericht en laten we snel kennis maken!

REVIEWS

Opdrachtgevers & Partners

Samenwerkingspartners: